fbpx

Forebyggelse

Forebyggelse

Forebyggelse er billigere end helbredelse. Man har i årtier talt om røgfri generation, nu skal det lykkes. Som læge på akutlægebilen har jeg set, hvad dårlig adskillelse af cyklister og biler kan betyde af tragedier. Hvis børn skal cykle til skole, kræver det sikre skoleveje, på den måde får de også mere motion.

Trafikstøj

Støjen fra den fynske motorvej skal reduceres. Vi skal derfor have støj-skærme sat op hurtigst muligt.

Som læge foretrækker jeg forebyggelse, og det er meget nemt langs motorvejen med støjmure og støjdæmpende asfalt.

Joachim Hoffmann-Petersen

Motorvejsstøjen er et alvorligt problem – Det går ud over beboernes livskvalitet og helbred.
Trafikstøj øger risikoen for søvnbesvær og stress. Støjen er hvert år årsag til 200-500 for tidlige dødsfald som følge af forhøjet blodtryk og hjertesygdom.


Joachmim Hoffmann-Pedersen

Debatindlæg

Konservativt Sundhedsudspil for Odense Kommune

Konservativt Sundhedsudspil for Odense Kommune

Introduktion Dette er et værdibaseret politisk udspil, der handler om en retning for fremtidens sundhed i Odense Kommune. Derfor er der ikke sat konkrete beløb på, da ikke alt drejer sig om penge. Der er flere spor, som er kendte fra vores ældreudspil, og andre helt...

Nærhospitaler

Nærhospitaler

Debatindlæg i Fyens.dk den 2 november 2021: https://fyens.dk/artikel/debat-sundhedsv%C3%A6sen-der-er-ikke-brug-for-flere-mursten-der-er-brug-for-mere-personale Regeringen har præsenteret ideen om nærhospitaler og vil bruge 4 mia. kr. på mursten. Der blev ikke afsat...