fbpx

Forskning

Forskning

Forskningen er den fremtid vi alle skal leve af. Danmark har ekstremt flotte forskningstraditioner. Danmark kan ikke redde jorden fra global opvarmning ved blot at reducere vores eget CO2 udslip. Vi skal også finde de metoder der gør at andre lande kan reducere deres CO2 udslip, kun således kan vi redde jorden fra global opvarmning. 

Som borgerlige politikere har vi et stort ansvar for at gøre befolkningens liv så let som muligt. På samme vis skal vi også gøre forskernes liv lettere. Der er utroligt mange benspænd lagt ud for forskere. Der skal være styr på datasikkerhed og etik, men det skal være nemt at gøre det rigtige. Forskningen skal ikke – som nu – være beskæftigelsesterapi for juridiske medarbejdere.

Alle offentlige budgetter bør have en post som hedder forskning. For det flest myndigheder vil 1-2% af budgettet være passende. Vi bruger 13 mia på beskæftigelsesindsatsen, men vi aner ikke ret meget om hvad vi får for de 13 mia. Et lille beløb afsat her så vi finder ud af de mest effektive metoder til at få arbejdsløse i arbejde kan tjene sig selv ind ufatteligt mange gange.

Joachmim Hoffmann-Pedersen

Debatindlæg

Konservativt Sundhedsudspil for Odense Kommune

Konservativt Sundhedsudspil for Odense Kommune

Introduktion Dette er et værdibaseret politisk udspil, der handler om en retning for fremtidens sundhed i Odense Kommune. Derfor er der ikke sat konkrete beløb på, da ikke alt drejer sig om penge. Der er flere spor, som er kendte fra vores ældreudspil, og andre helt...

Nærhospitaler

Nærhospitaler

Debatindlæg i Fyens.dk den 2 november 2021: https://fyens.dk/artikel/debat-sundhedsv%C3%A6sen-der-er-ikke-brug-for-flere-mursten-der-er-brug-for-mere-personale Regeringen har præsenteret ideen om nærhospitaler og vil bruge 4 mia. kr. på mursten. Der blev ikke afsat...