fbpx

Støt min valgkamp

Støt min valgkamp

Er du enig i mine synspunkter og vil du bidrage til at min politik kan bliver til virkelighed, så kan du støtte min valgkamp, så jeg bliver valgt.

Valgkamp koster penge og derfor er jeg yderst taknemmelig, hvis du vil støtte med et bidrag. Hvor meget du vil støtte med bestemmer du selv. Du kan her se hvad forskellige kampagnetiltag koster:

Valgkamps materiale

Du kan støtte mig via:

Mobilpay 131236

Bankoverførsel: Reg nr. 6851 Konto nr. 0000138487

Mærk indbetalingen: Joachim Hoffmann-Petersen

Du kan også støtte mig ved at hjælpe mig med at dele nogle af min flyers ud. Måske du har plads til at have dem liggende et synligt sted eller du har en søndag, hvor du vil gå en tur og smide dem i postkasser. Det vil jeg sætte stor pris på.

Send mig en mail på: stempaa@joachimhoffmann.dk

Joachmim Hoffmann-Pedersen

Mærkesager

Indeklima

Indeklima

Indeklima i Folkeskolerne. Ifølge Realdania, er der for højt CO2 indhold i luften i 91% af folkeskolens klasselokaler!Elever i skoler med godt indeklima kan populært sagt være ca 1 år foran elever med dårligt indeklima når de går ud af 9. klasse. Elever med dårligt...

Beskæftigelse

Beskæftigelse

Beskæftigelse Beskæftigelsesindsatsen koster 13 mia. Sundhedsvæsenet sparer milliarder ved at undersøge, om behandlingerne virker og dropper tiltag, der ikke virker. Odense Kommune burde forske i, hvordan man mest effektivt får arbejdsløse i arbejde. Er det aktivering...

Ældre

Ældre

Ældre Ældre er gamle nok til at vælge selv. Børnefamilier har valgmuligheder som dagpleje eller vuggestue, friskole eller folkeskole, osv. Ældre skal også have valgmuligheder, eksempelvis kommunal eller privat hjemmehjælp, kommunalt plejehjem eller friplejehjem,...